Thursday, October 14, 2010

Proton Inspira VS Kia Forte

salam...

utusan semalam war war kan dah boleh tempah kalau nak beli proton Inspira...
harga paling mahal proton Inspira RM95 ribu...

Kia Forte pulak on the road punya harga lebih kurang RM 93 ribu...

emmmm

so yang mana pilihan hati...?




hehehehehee
cam yo yo je nak tukar keta..
entah jadik ke idak..
yang pasti Gen2 akan bertukar milik lepas nie...
dari seorang suami kepada isteri nya...

hehehehehee
boleh tak..?
:P


emmmmm
tunggu dula la babang kalau nak tukar kereta pun.....
kiter tengok Proton Inspira cam no...
tak pon jom kiter test drive dedua keta bebila..
ndak... :D

6 comments:

AyuZ DeathWisH said...

bgusla tu~
ley bawak aku jejalan nti

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

AyuZ.. bolee. booleeee.... nanti bawak kau .. bawak alvin.. bawak sabariah... tapi kena mai Putrajaya dulu laaa.. okeie... :D

ardinihumaira said...

cumellah proton tu ;D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

ardinihumaira.. mmg cumel.. tapi mahai... :P

Emmy said...

kia ni keta yg sblm2 forte ni org ckp byk prob dgn spare part mahal...tatau la kan..ni org lain ckp la...proton pun sama la tuh kalu buat dgn proton sebis brg2 dia mahal kan? tapi forte adalah cantik...kan3x?...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

kak emmy

tapi forte banyak org review ok...
air bag pon fully attached.. heheheh

tapi apa pun terpulang pada si pembeli untuk membuat pilihan..

kiter nie tumpang gumbira lau dapat memana pun kereta baru.. hehehehehe