Monday, June 04, 2012

fuuhhyooooooooo... lama gila tak menulisss....

salam..

gilerr lama tak blogging..
malas sebenarnyer..
sampaikan blogspot dah tukar interface pon tatau..
bila try login tadi tgk nak tulis post nie macamm.. waaaaa oooooooooo wooooooo ooooooo
jadik jakun sekejap...

bila lama ta blogging nie.. mula la macam lost track pada kehidupan sendiri...
ye la kan.. diary tak tulis... blog apakan lagi..
harap gegambar yang aku ambil n post kat FB je laa...
itu pun baru je mie upload ke pc hampir 800 keping gambo kat tepon ku masuk dalam netbook ku yang juga lama tak dibuka gegara ipad dah dalam tangan kehulu kehilir..
eisshh memcam kan teknologi nie...

gambo nak hampir 800 keping.. patut tepon jadi amat lembapppss tahap gaban.. ehh ehh gaban plak jadi mangsa lembap.. hehehe..
peh tuh dok meroyan kat laki sendri kata tepon dah jadi lembap la.. slow la.. padahal masa pindah gegambor tuh mie tgk space yang dipakai hampir 2gig... hahahaha... memang la jadi slow... tepon dah jadik berat!! hahahaha

sekarang tepon dah berdesup dah... boleh la ambik gambo bebanyak lagik.. peh tuh 6 bulan lepas tuh baru upload balik sampai dah giler lembap jadi tepon tuh... heheheheheehe

ok laa.. sampai sini dulu laahh..
nanti rerasa nak merepek ..ai masuk sini balik laa...
sekarang dah cuti sem..
insyaAllah sem depan sem 7.. semester terakhir... n insyaAllah juga dapat savekan satu semester.. hehehehe
masuk balik bulan 9... yeaahhoooo
boleh berpuasa dan berhari raya dengan gumbira... dah 2 tahun berhari raya dikala nak exam laa.. tgh sibuk assignment laa.. mana besstt .. tahun nie.. kita raya pepuas... hihihi.. masuk semester baru bulan 9.. mahu berkarat kepala otak 3 bulan tak berfikir secara ilmiah... eecheecheee....

ok la... start esok nak baca buku ilmiah...
sekian...

:D

p/s : bulan depan tengah bulan dah start berpuasa... korang yang pompuan pompuan dah abis ganti ker??? hehehehe